0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean ATS-909X2 G FM / SW / MW/ LW/ Airband világvevő rádió (grafit)

Cikkszám: 001451

EAN kód: 4711317996097

raktáron

Bruttó ár: 129 990 Ft

Nettó ár: 102 354 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 1 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
FM / SW / MW/ LW/ Airband PLL szintézeres világvevő rádió
1674 memóriahely
5 féle állomáskeresési mód,
ATS automatikus állomáskeresés,
ATS (Auto Tuning System),
jelerősség kijelzés FM/MW/LW sávban,
FM RDS / RBDS (PS, PTY, RT, CT), DSP dekóder IC a jobb szelektivitásért,
automatikus legerősebb jel keresés SW oldalon,
nagyméretű LCD kijelző világos fehér LED háttérvilágítással,
akkumulátor újratöltés (akku nem tartozék),
ébresztés: rádióra vagy HWS (fokozatosan erősődő hangjelzésre),
beépített 42 világidő és D.S.T. 2 editálható városnévvel,
AM Wide / Narrow szűrő,
FM Monó / Sztereó kapcsoló,
SSB (Single Side Band): USB / LSB 40Hz-es finomhangolással,
Megnövelt audio minőség: 1W-os kimenő teljesítmény, 3" (8 ohm) hangszóró,
Bemenet: AUX-In bemenet,
Tápellátás: hálózati adapter (tartozék) /elem (nem tartozék),
Méret: 207.5 x 134.8 x 41.3 mm
Súly: 734 g
Az elődről csodákat zengtek. Az egész világ DX-er és rádióamatőr közönségét elvarázsolta. Most eljött az idő egy ráncfelvarrással és néhány új funkcióval az utódnak! A SANGEAN „zászlóshajója” megújult külsővel és javított belsővel áll Önök elé, hogy várhatóan újfent elfoglalja uralkodói helyét a rádiók világában.
Az egyik első teszt amit egykor olvastam erről a készülékről az a Rádiótechnika hasábjain jelent meg Horváth Lajos rádióamatőr írta le, hogy miként fogta be a Földközi-tengeren egy repülőgép anyahajóra leszálló amerikai vadászgép chat-elését az irányító toronnyal.
Ilyen teljesítmény és tudás általában csak jóval drágább és nagyobb asztali készülékekben található meg. A „figyelő” rádiósoknak, a sokat úton lévőknek, így az ATS-909X az ideális választás. Szélessávú AM/FM/LW/SW lefedettség, 3 programozható időzítés, pontos idő kijelzés állomáskeresés alatt is, 42 előre eltárolt világidő, megnövelt fényerejű LED megvilágítású LCD kijelző, jelerősség és elemállapot kijelzés, AM Wide/Narrow filter, SSB vétel, AM RF erősítés szabályzás, 406 memóriahely, DSP, RDS / RBDS és a végtelenségig folytathatnánk még a sort. …Az ATS-909X2 grafit színben megérkezett!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
Nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 30 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb műszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek