0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean ATS-405 FM/AM/SW professzionális digitális szintézeres többsávos világvevő rádió

Cikkszám: 000310

EAN kód: 4711317992495

nincs raktáron

Bruttó ár: 39 990 Ft

Nettó ár: 31 488 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Professzionális digitális szintézeres többsávos világvevő rádió
FM (87.5-108.0 mHz), MW (520-1710 kHz), SW (2.3-26.10 mHz) hullámsávok vétele
5 féle állomáskeresési mód: frekvencia beírás / automatikus keresés / manuális keresés / memóriahely / push button tuning
Teljes rövidhullám 14 metrikus sáv
SW rövidhullámú sáv választás (120,90,75,60,49,41,31,25,21,19,16,15,13,11)
Wide / narrow szűrő AM / MW / FM hullámsávokon
108 memóriahely (36 FM / 36 MW / 36 SW)
ATS (Automatikus állomáskeresés) keresés és tárolás AM / FM sávban
2 ébresztés csengetésre és rádióra
Pontos idő
Altatás
Hangszín szabályzás (Music / Normal / News)
Squelch funkció (küszöb szint beállítása a gyenge vétel elkerülése érdekében)
Jól olvasható LCD jijelző, háttérvilágítással
Beépített akkumulátor töltő LED visszajelzővel (akkumulátor nem tartozék)
Finomhangolás 1 kHz lépésben
Fejhallgató sztereó / mono kapcsoló
Billentyűzár
I/O csatlakozások: AC-AC in / fülhallgató bemenet
Tartozékok: védőtasak, AC hálózati adapter
Tápellátás: AC hálózati adapter 7.5 V / 0.7 A és 4 x 1.5V AA elem (nem tartozék)
Méret: 165 x 100 x 34 mm
Súly: 375 g.
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
Nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 30 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb műszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek