0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean PR-D7PACKAGE B Hordozható szintézeres AM/FM táskarádió (fekete)

Cikkszám: sa-hra-prd7pb

EAN kód: 4711317990934

raktáron

Bruttó ár: 24 990 Ft

Nettó ár: 19 677 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Hordozható AM/FM táskarádió,
AM/FM szintézeres tuner,
10 (2x5) memóriahely,
Automatikus állomáskeresés,
Kompakt méret ideális utazáshoz,
Működés elemről és akkumulátorról,
Akkumulátor újratöltés 6 x AA (ceruza) NiMH akkuval (nem tartozék),
Töltés visszajelző LED,
LCD kijelző,
Tekerő potméteres hangerőszabályzás,
Pontos idő,
Ébresztés rádióra és csengetésre,
Szundi,
Altatás,
Fülhallgató csatlakozó,
Teleszkópos antenna,
Tartozék: hálózati töltő (DC 12 V/500mA),
Méret: 215 x 116 x 40 mm,
súly: 574 g.
A legnépszerűbb táskarádiónk - Sangean PR-D7
Érdekes hiánypótlás a vásárlók számára a SANGEAN PR-D7P „RECHARGE” táskarádiója. A készülék ugyanis a Sangean-tól jól megszokott rádió kvalitások mellett alkalmas lett az újratölthető akkumulátorok újratöltésére. Csupán helyezzen 6 db ceruzaelem méretű NiMH ak-kumulátort az elemtartóba. Csatlakoztassa és hallgassa a tartozék hálózati adapterről, majd amikor vinné magával az akkumulátorok feltöltve állnak rendelkezésére. 2 színben is elérhető feketében PRD-7 B, fehérben PR-D7 W néven.
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
Nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 30 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb műszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vevő
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A SANGEAN erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek