0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFS-58 Revery R4 hordozható internetrádió / DAB / FM-RDS / Bluetooth / Multiroom hangszóró

Cikkszám: 000974

EAN kód: 4711317994413

raktáron

Bruttó ár: 109 990 Ft

Nettó ár: 86 606 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Hordozható internet rádió / DAB+ / FM-RDS / Bluetooth / Multiroom hangszóró
Nagyfelbontású 2.4 hüvelykes színes TFT LCD kijelző
30 memóriahely (10 iRadio, 10 DAB, 10 FM)
Szolgáltatási adatok kijelzése
OSD menü - funkciók és beállítások használatához
Kompakt méretű, de teljes tudású Wi-Fi audio hangszóró
Multi-room vezérlés UNDOK™ applikációval (Android és IOS készülékekhez)
Multiroom kompatibilis más Sangean és Roberts modellekkel
Élvezze az internetrádió adta lehetőségeket, akár 15000 rádióállomás vétele
Keresés ország, műfaj, kedvencek szerint
Böngéssze és játssza le zenéit DLNA-val PC-ről vagy MAC-ről
Spotify Connect zenei streaming Spotify vagy UNDOK™ applikációval
Sztrímelje zenéit közvetlenül okostelefonjáról vagy tabletjéről az UNDOK™ App-on
Bluetooth kábelmentes zenei lejátszás
Egy-érintéses párosítás okostelefonnal NFC technológiával
A2DP (SBC) és AAC audio dekódolások támogatása
aptXŽ dekódolás a Hi-Fi zenei élményért és alacsony késleltetésért
Deezer, Tidal, Napster, Qobuz, Spotify és Amazon Prime zenei streaming szolgáltatások támogatása
Használja önálló sztereó hangszóróként, vagy használja multiroom üzemmódban párban igazi bal-jobb csatornaként
Sztereó D osztályos erősítő
MP3, AAC+, WMA kompatibilis
Network music player
Számítógépen tárolt zenék lejátszása
UPnP / DMR zenei streaming (DLNA 1.5 compliant)
Audio EQ hangszín: Flat / Jazz / Rock / Movie / Classic / Pop / News / My EQ (egyéni beállítás)
Pontos idő automatikus frissítése hálózatból, DAB, FM (RDS-CT)-ből
2 ébresztés DAB / FM / Internet rádióra vagy csengetésre
Altatás
Szundi
dual frequency 5G / 2.4GHz Wi-Fi router támogatás
Beépített Wi-Fi Dual-band 5G / 2.4GHz antenna
Csatlakozások: DC In, Aux-in vonalszintű bemenet, fülhallgató kimenet
Méret (Hossz x Mag x Szél): 134 x 216 x 136 mm.
Sangean WFS-58 hordozható internetrádió, multiroom funkcióval és online streaming zenehallgatással
Sangean WFS-58 (alias Revery R4) hordozható készülék egyesíti a sokoldalú zenei lejátszó , a rádió és a multiroom technika javát. Nem csak 15000-nél is több internet rádió állomás, hanem digitális DAB adók, FM helyi adók is hallgathatóak rajta. Igazi multi-talentum a zenei streaming funkciót tekintve, mert Deezer, Tidal, Napster, Qobuz, Spotify és Amazon Prime zenei streaming szolgáltatásokat is támogatja.

Multiroom audio lejátszás
A WFS-58 a Sangean multiroom sorozatának része. A sorozat multi-room funkciója lehetővé teszi ugyanazt a zenét szimultán lejátszani más készüléken a WiFi hálózaton. Ebben az otthoni hálózatban a multi-room kompatibilis készülékek önállóan vagy csoportba rendezve is kezelhetőek. Mindegyik csoportban az egyik készülék lesz a master (lejátszó) és a többi a kliens (hallgató).
Mi az a Sangean Multi-room hangzás?
A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve. A SmartLink multiroom sorozat egy továbbfejleszthető rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban. A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékről kábel nélküli üzemmódban. A Sangean SmartLink multiroom rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.

Multi-room Audio
Ön irányítja a lejátszást minden szobában bármelyik Smartlink készülékről. Választhatja egy dal lejátszását egy helyiségben vagy akár az összes helyiségben. Különböző zenéket is választhat, így minden szobában más zene szólhat egyszerre, ha úgy kívánja. Az ingyenes UNDOK applikáció használatával okostelefonjáról, tabletjéről is streamelhet zenét.

Rugalmas csatlakoztathatóság
A Smartlink rendszer egy kábelnélkülli audio hangrendszer, 2 sávos WiFi csatlakoztathatósággal 2.4 Ghz vagy 5 GHz-en a jobb jel érdekében. Bluetooth és Internet rádió lejátszás is lehetséges a Sangean készülékeivel. Egyes készülékek* SD kártyaolvasóval, USB-vel, CD játszóval, optikai SPDIF csatlakozással, vonalszintű bemenettel vagy 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozással is felszereltek. Több Smartlink készülék is csatakoztatható egyszerre akár WiFi akár RJ-45 LAN kábeles üzemmmódban. Amint hazaér, a Smartlink készülékek szinkronizálnak az Ön készülékével és folytathatja a zenehallgatást ott ahol abbahagyta.* Minden készüléknek egy WiFi hálózathoz kell csatlakoznia és nagysebességű internet elérés szükséges.

Prémium hangminőség
A Smartlink rendszer figyelemreméltó és kristálytiszta hangminőséget hoz otthonába. Szakértőink a legjobb hangzást hozták ki minden készülékből a Sangean 40 éves gyártói tapasztalata alapján. Nagyteljesítműnyű erősítője nagy hangzást és prémium hangminőséget hoz környezetébe. Az aptX dokódolás az igazi Hi-Fi zenei élményért, az alacsony késleltetetés és az AAC Bluetooth formátum támogatás, mind a szélekörűen használható formátumok és a kiemelkedő hangminőség érdekében kerültek beépítésre.

Csodálatos Audio hangzás
A tökéletes sztereó hangzás érdekében használhatja a Smartlink hangszórókat egyenként (sztereóként) vagy párba kötve sztereó pár hangzással. Egyes Smartlink készülékek sztereó 2 csatornás (D-osztályú) digitális erősítővel és beépített mélynyomóval vannak ellátva a nagyobb hatásfok, kis torzítás és széles dinamikai tartomány érdekében.

Fedezze fel a zenéit
A Smartlink hangrendszerrel bármelyik helyiségben, kábelmentesen hallgathatja kedvenc zenéit gazdag és dinamikus hangzással. Bárhol tárolhatja zenéket, de akár az internet rádió vagy az egyre népszerűbb audio streaming szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint pl. Spotify (Spotify Premium) amit bárhol hallgathat remek hangminőségben.

Spotify Connect
A Smartlink készülékek kompatibilisek Spotify szolgáltatással, így a Spotify Premium előfizetéssel akár a készülékről, akár az appikációból élvezheti a határtalan zenét kitűnő hangminőségben.

Egyszerű beállítás
Csatlakoztassa Smartlink készülékét és máris perceken belül hallgathatja kedvenc zenéit. A telepítés gyors és egyszerű a meglévő WiFi hálózathoz vagy Bluetooth-on az UNDOK applikációval. A zenéket a Smartlink hangszórókra sugározhatja vagy az UNDOK applikációval állíthatja be, hogy hol, mi szóljon.

Sokoldalú UNDOK Audio App
Egyszerűen vezérelheti minden Smartlink készülékét okostelefonjáról vagy táblagépéről a teljes funkciós UNDOK applikációval. Az UNDOK applikáció elérhető Android és IOS készülékekre is. Segítségével saját lejátszási listákat hozhat létre, szabályozhatja a hangszórók hangerejét, vagy zenét küldhet további Smartlink készülékekre a lakásban. Az UNDOK applikáció kezelőfelületén egyben találja meg az összes zenei forrását, elérhetőségét pl.: internetrádiót is. Az applikáció ingyenes és minden eszközön használható, így számítógépen, okostelefonon, tableten, vagy online zenei fájlok között böngészve. Több készüléket is képes egyszerre vezérelni, akár különböző helyiségekben.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek