0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFR-29C GRAY Internet / DAB+ / FM-RDS rádió / USB / Hálózati media lejátszó (szürke)

Cikkszám: 000153

EAN kód: 4711317993126

raktáron

-20%

Bruttó ár: 99 990 Ft

Akciós ár (bruttó): 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Internetrádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Hálózati media lejátszó
2.4 hüvelykes színes TFT-LCD kijelző,
15 memóriahely (5 iRadio, 5 DAB+, 5 FM),
Szolgáltatási adatok kijelzése
Menü rendszeres kezelés
WiFi csatlakozás az internethez - hálózati beállítások megőrzése
Keresés ország / műfaj / kedvencek szerint,
RDS (PS / PTY / CT / RT) állomásadatok kijelzése
USB csatlakozás zenei lejátszáshoz
Kompatibilis formátumok: MP3 / AAC + / WMA
Network music player (Pc-n tárolt zenék lejátszása),
Plug and Play, UPnP / DMR streaming (DLNA 1.5),
Spotify zenei lejátszás (csak Spotify prémium előfizetés esetén)
Beépített 7 EQ hangszín és felhasználói hangszín beállítás mély/magas
2 független ébresztés akár DAB / FM / Internet rádió / csengetésre,
Altatás / Szundi
Működés akkumulátorról vagy alkáli elemről 6 x 1.5V (C / UM-2 / baby) -nem tartozék-
Beépített gyorstöltő (akkumultárorok használata esetén - charge állásban)
Csatlakozások: DC in / Aux-in / Line-out / fülhallgató és USB csatlakozó,
Tartozék: hálózati töltő, letölthető applikáció a távvezérléshez, magyarnyelvű kezelési útmutató
Méret: 260 x 137 x 71 cm
Súly: kb. 980 g.
A Sangean WFR-29C a Wi-Fi Internet rádió / DAB+ / FM-RDS vevő / USB és media streaming készülék kombinációja hordozható méretben.
Akár 15000 internetes rádióállomás, podcast és hagyományos FM állomások közül választhat. Kedvenceit elmentheti a készülék memóriájába is. A készülék a legmodernebb hálózati audio szoftvert használja az internetes rádióhallgatásra. A WFR-29 sztereó hangzása méretét messze felülmúló hangzást nyújt, továbbá a mély és magas hangszín szabályzással rendelkezik. Külső audio eszközt is csatlakoztathat a vonalszintű bemeneten keresztül. A készülék alkalmas az újratölthető akkumulátorok újratöltésére is. A készüléket egy letölthető iSangean App alkalmazás segítségével okostelefonjával is kezelheti.

A SANGEAN-ról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több, mint 40 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és tapasztalja meg az igényes rádiózás világát!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Mi az az internet rádió?
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Sangean internetrádió (hibrid) készülékeinkkel úgy is tudunk egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy készülékeink igaz „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki élethű hangjukkal, technikai tudásukkal és egyszerű kezelhetőségükkel.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legjobb műszaki áruházak választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek