0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFR-28C Internet rádió / DAB+ / FM-RDS rádió / USB media lejátszó

Cikkszám: 000152

EAN kód: 4711317993119

raktáron

Bruttó ár: 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Internet rádió / DAB+ / FM-RDS rádió / USB / Hálózati media lejátszó,
2,4 hüvelykes színes TFT-LCD kijelző
akár 15,000 internet rádió elérése,
15 memóriahely (5 iRadio,5 DAB, 5 FM),
Szolgáltatási információk kijelzése,
Menü rendszes kezelés
WiFi csatlakozás az internethez - hálózati beállítások megőrzése
USB audio lejátszás,
MP3, AAC+, WMA kompatibilitás,
Network music player - számítógépen tárolt zenék lejátszása,
Keresés ország / műfaj / kedvencek szerint
UPnP / DMR zene streaming (DLNA 1.5),
Mély- és magas hangszín szabályzás,
7 előre beállított EQ hangszín beállítás,
2 ébresztés DAB / FM / Internet rádióra vagy hangjelzésre,
Altatás és szundi,
Működés: hálózati adapter / újratölthető akkumulátorról / alkáli elemről
Beépített gyorstöltő: újratölthető akkumulátor használata esetén
WiFi: 2 sávos 5G / 2.4G antenna,
Csatlakozások: DC in, Aux-in, Line-out, fülhallgató és USB
Tápellátás: DC 7.5V/1.6A és 4 x 1.5V (UM - 1) elem
Applikáció segítségével távvezérlés okostelefonról
Kábel nélküli streaming okostelefonról vagy tabletről (Spotify Premium)
Tartozék: 230V-os hálózati adapter, letölthető applikáció a távvezérléshez, magyarnyelvű kezelési útmutató
Méret: 237 x 148 x 62 mm
Súly: 851 g
Nagy tudás egy ilyen kis készülékben!
A Sangean WFR-28C a Wi-Fi internet rádió / DAB+ rádió / FM rádió és media streaming lejátszó kombinációja hordozható méretben. Akár 15000 internetes rádióállomás és 35000 podcast és FM állomások közül választhat. Kedvenceit elmentheti a készülék memóriájába is. A készülék a legmodernebb hálózati audio szoftvert használja az internetes rádióhallgatásra. A WFR-28 kellemes hangzást nyújt, a mély és magas hangszínt pedig Ön is szabályozhatja egyénileg. Külső audio lejátszásra is képes mind USB csatlakozóról, mind a vonalszintű bemeneten keresztül. A készülék alkalmas az újratölthető akkumulátorok újratöltésére is, így a hordozható használathoz szükséges akkumulátorokat sem kell mindig kivennie a készülékből. A Sangean letölthető applikációja segítségével akár okostelefonjával is kezelheti a készüléket.

A SANGEAN-ról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több, mint 40 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és tapasztalja meg az igényes rádiózás világát!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Mi az az internet rádió?
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Sangean internetrádió (hibrid) készülékeinkkel úgy is tudunk egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy készülékeink igaz „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki élethű hangjukkal, technikai tudásukkal és egyszerű kezelhetőségükkel.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legjobb műszaki áruházak választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek