0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean DDR-66BT Internet / DAB+ / FM rádió / CD lejátszó / USB / SD / Network player / Bluetooth

Cikkszám: 000392

EAN kód: 4711317993867

nincs raktáron

Bruttó ár: 199 990 Ft

Nettó ár: 157 472 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Sokoldalú Wi-Fi audio HiFi rendszer: Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS rádióvevő
DLNA kompatibilis, zenék és tartalmak lejátszása pl. PC/MAC/Spotify stb.
30 memóriahely (10 iRadio, 10 DAB+, 10 FM),
Szolgáltatási információk kijelzése
Manuális és automata állomáskeresés, Menü - fő funkciók beállítása
Finom és precíz hangzás
Auto scan stations,
Akusztikusan hangolt fa doboz
Pontos idő automatikus frissítése a hálózatból / DAB / FM RDS-CT-ről
2 egymástól független ébresztés beállítás: radio, csengetésre vagy media lejátszásra (CD / USB / SD),
Slot-os CD-MP3 / WMA visszajátszás - rippelés SD kártyára / USB-re, SD kártya /
USB MP3 visszajátszás és felvétel rádióról és média forrásból,
Hálózati media lejátszó
MP3, AAC + és WMA kompatibilis
Könnyen olvasható LCD kijelző, fényerő szabályzással
Altatás
Szundi,
Audio EQ hangszín választás: előre beálított és egyedi beállítással,
Beépített Bluetooth kábelnélküli audio streaming
Érintéses Bluetooth párosítás NFC technológiával,
A2DP, SBC és AAC audio támogatás,
aptXŽ dekódolás a Hi-Fi zenei élményért és kis késleltetés
Csatlakozások: Aux in vonalszintű bemenet, Line out kimenet, Ethernet kábeles hálózat csatlakozás,
Beépített DAB és FM teleszkópos antenna,
2 frekvenciás 5G / 2.4GHz Wi-Fi router támogatás,
Beépített Wi-Fi Dual-band 5G / 2.4GHz antenna,
Nagy felbontású 3.2" színes TFT LCD kijelző,
I/O csatlakozások: AC In, Aux-In, Line-Out, SPDIF-Out, Ethernet (RJ-45), fülhallgató, SD és USB (A-Type),
Tartozékok: távirányító
Méret: 356 x 121.5 x 252 mm
Fejlesztőink ajánlásával - Sangean DDR-66BT, sokkal több, mint egy rádió.
Egy komplett music center a „mind az egyben” mottó jegyében, a kor legfrissebb igényeinek megfelelően: Internet rádió / DAB+ rádió / FM RDS rádió / CD játszó / MP3 – WMA lejátszó / rippelés SD-USB-re / Network Media Player.
Sztereó szélesávú hangszórókkal, bass-reflex nyílással, D osztályú erősítővel és fadobozos masszív kialakítással látták el a kristálytiszta hifi hang-zás és az élethű mélyhangok érdekében. Amennyiben ez sem lenne elég, akkor SPDIF digitális kimenetén keresztül külső HiFi erősítőhöz csatlakoztathatja.
A készülék rádió tunere FM és DAB/DAB+ vételre is képes, a kedvenceket pedig a készülék memóriájába mentheti. A készülék ébresztés funkciójának köszönhetően rádióra, csengetésre, vonalszintű bemenetre is ébredhet.
Ha unalmasnak találná az FM adásokat, kapcsoljon internet rádió üzemmódba és merüljön el a több, mint 15.000 internetrádió állomás között, amit kábel nélküli WiFI és kábeles LAN kapcsolattal is használhat.
A zenei formátumokat tovább folytatva CD, USB, SD media formátumokkal is elboldogul. Egyik különlegessége, hogy hálózati media lejátszóként zenéket streamelhet PC-jéről számos -akár tömörítés nélküli- „lossless” formátumban. A nagyméretű LCD kijelzőn olvashatja le az aktuális zeneszám, vagy rádióállomás szolgáltatási adatait.

Multiroom audio lejátszás
A DDR-66BT a Sangean Smartlink multiroom sorozatának része. A sorozat multi-room funkciója lehetővé teszi ugyanazt a zenét szimultán lejátszani más Sangean Smartlink készüléken az otthoni hálózaton, akár Spotify streaminget, internet rádiót vagy más zenei forrást. Ebben az otthoni hálózatban a multi-room kompatibilis készülékek önállóan vagy csoportba rendezve is kezelhetőek. Mindegyik csoportban az egyik készülék lesz a master (lejátszó) és a többi a kliens (hallgató).
Sangean SmartLink - Wireless Audio Multi-room hangrendszer
A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve. A SmartLink sorozat egy továbbfejleszthető rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban. A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékről kábel nélküli üzemmódban. A Sangean SmartLink rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.

Multi-room Audio
Ön irányítja a lejátszást minden szobában bármelyik Smartlink készülékről. Választhatja egy dal lejátszását egy helyiségben vagy akár az összes helyiségben. Különböző zenéket is választhat, így minden szobában más zene szólhat egyszerre, ha úgy kívánja. Az ingyenes UNDOK applikáció használatával okostelefonjáról, tabletjéről is streamelhet zenét.

Rugalmas csatlakoztathatóság
A Smartlink rendszer egy kábelnélkülli audio hangrendszer, 2 sávos WiFi csatlakoztathatósággal 2.4 Ghz vagy 5 GHz-en a jobb jel érdekében. Bluetooth és Internet rádió lejátszás is lehetséges a Sangean készülékeivel. Egyes készülékek* SD kártyaolvasóval, USB-vel, CD játszóval, optikai SPDIF csatlakozással, vonalszintű bemenettel vagy 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozással is felszereltek. Több Smartlink készülék is csatakoztatható egyszerre akár WiFi akár RJ-45 LAN kábeles üzemmmódban. Amint hazaér, a Smartlink készülékek szinkronizálnak az Ön készülékével és folytathatja a zenehallgatást ott ahol abbahagyta.* Minden készüléknek egy WiFi hálózathoz kell csatlakoznia és nagysebességű internet elérés szükséges.

Prémium hangminőség
A Smartlink rendszer figyelemreméltó és kristálytiszta hangminőséget hoz otthonába. Szakértőink a legjobb hangzást hozták ki minden készülékből a Sangean 40 éves gyártói tapasztalata alapján. Nagyteljesítműnyű erősítője nagy hangzást és prémium hangminőséget hoz környezetébe. Az aptX dokódolás az igazi Hi-Fi zenei élményért, az alacsony késleltetetés és az AAC Bluetooth formátum támogatás, mind a szélekörűen használható formátumok és a kiemelkedő hangminőség érdekében kerültek beépítésre.

Csodálatos Audio hangzás
A tökéletes sztereó hangzás érdekében használhatja a Smartlink hangszórókat egyenként (sztereóként) vagy párba kötve sztereó pár hangzással. Egyes Smartlink készülékek sztereó 2 csatornás (D-osztályú) digitális erősítővel és beépített mélynyomóval vannak ellátva a nagyobb hatásfok, kis torzítás és széles dinamikai tartomány érdekében.

Fedezze fel a zenéit
A Smartlink hangrendszerrel bármelyik helyiségben, kábelmentesen hallgathatja kedvenc zenéit gazdag és dinamikus hangzással. Bárhol tárolhatja zenéket, de akár az internet rádió vagy az egyre népszerűbb audio streaming szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint pl. Spotify (Spotify Premium) amit bárhol hallgathat remek hangminőségben.

Spotify Connect
A Smartlink készülékek kompatibilisek Spotify szolgáltatással, így a Spotify Premium előfizetéssel akár a készülékről, akár az appikációból élvezheti a határtalan zenét kitűnő hangminőségben.

Egyszerű beállítás
Csatlakoztassa Smartlink készülékét és máris perceken belül hallgathatja kedvenc zenéit. A telepítés gyors és egyszerű a meglévő WiFi hálózathoz vagy Bluetooth-on az UNDOK applikációval. A zenéket a Smartlink hangszórókra sugározhatja vagy az UNDOK applikációval állíthatja be, hogy hol, mi szóljon.

Sokoldalú UNDOK Audio App
Egyszerűen vezérelheti minden Smartlink készülékét okostelefonjáról vagy táblagépéről a teljes funkciós UNDOK applikációval. Az UNDOK applikáció elérhető Android és IOS készülékekre is. Segítségével saját lejátszási listákat hozhat létre, szabályozhatja a hangszórók hangerejét, vagy zenét küldhet további Smartlink készülékekre a lakásban. Az UNDOK applikáció kezelőfelületén egyben találja meg az összes zenei forrását, elérhetőségét pl.: internetrádiót is. Az applikáció ingyenes és minden eszközön használható, így számítógépen, okostelefonon, tableten, vagy online zenei fájlok között böngészve. Több készüléket is képes egyszerre vezérelni, akár különböző helyiségekben. Töltse le az alábbi QR kódok segítségével, Apple-re az iTunes boltból vagy Android-ra Google Play áruházból és használja ingyen!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek