0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WR-45X (Euphonic 45X) Bluetooth FM rádió

Cikkszám: 001288

EAN kód: 4711317995618

nincs raktáron

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
FM rádió Bluetooth lejátszással
Speciális jubileumi kiadás a Sangean 45 éves születésnapja alkalmából
Egyedi tölcsér hangszóróval
Klasszikus keményfa készülékház
FM sáv: 87,5 – 108 MHz
Precíziós manuális hangolás
Bluetooth audio lejátszás
LED visszajelzés: hangolás, töltés
Bass reflex cső a gazdag mély hangok érdekében
Beépített Lithium akkumulátor: 2.600 mAh (akár 25 óra lejátszás)
Teljesítmény: 4W (WR-45X)
AUX-in bemenet külső készülék csatlakoztatásához
Tápellátás: DC-Adapter
Tartozék: Külső FM zsinórantenna, 7.5 V / 1500 mAh hálózati adapter
Méret (készülék): 145 x 93 x 255 mm (szél x mély x mag)
Méret (csomagolás): 20 x 15 x 31 cm
Súly: 0.48 / 1.35 kg
Nosztalgia rádió Bluetooth lejátszással - Sangean Euphonic 45X Limited Edition
Speciális jubileumi kiadás a Sangean 45 éves születésnapja alkalmából. Kinézete és hangja is egyedi. A kis FM rádió hangzása kellemes meglepetést okoz mert akusztikusan hangolt fa készülékháza nem várt hangzással örvendezteti meg. Tölcséres nosztalgia kinézete ellenére a WR-45X számos modern tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. Bluetooth audio lejátszás. A teljesen feltöltött akkumumulátorral akár 25 óra lejátszásra képes.

A SANGEAN-ról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több mint 45 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!
A rádióvásárlás alapvető szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminőség stb. Mi most a legalapvetőbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevőkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettől rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külső 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendő a teleszkópos antenna, ott a külső antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhető, hogy az FM sávban egymás közelében lévő adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetően a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerű, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön előtt történne. A készülék méretét meghazudtolóan nagyot szól, a szobát betöltő hang különbözteti meg egy Sangean rádiót másoktól. Számos zenész, zenetanár, rádióamatőr, vagy csupán lelkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre, amire mi rendkívül büszkék vagyunk.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek