0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WR-15 BT RED LEATHER FM / AM / Bluetooth fa dobozos asztali rádió (piros bőr)

Cikkszám: 000257

EAN kód: 4711317993492

raktáron

Bruttó ár: 59 990 Ft

Nettó ár: 47 236 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
FM / AM / Bluetooth fa dobozos asztali rádió bőr bevonattal
Bluetooth kábel nélküli audio streaming,
NFC automatikus érintéses párosítás másik NFC-Bluetooth eszközzel,
FM / AM hullámsáv,
Finom és precíziós analóg állomáskeresés,
Állomásjelző LED,
Megnövelt mágnesű 3” szélessávú 10W hangszóró,
Hangfalszerű kialakítás az élethű hangzáshoz,
Bass-reflex nyílás,
Tápellátás: hálózati adapter 12/1.2A,
Csatlakozások: AUX IN, LINE OUT, 75 Ohm-os külső antenna bemenet, sztereó fülhallgató kimenet
Tartozék: hálózati adapter,
Méret: 120 x 204 x 152 mm,
Súly: 1650 g,
A részletek számítanak - Sangean WR-15 minőségi asztali rádióvevő Bluetooth-al
Ha a minőségi rádió receptjét kellene leírni, ahogyan a konyhában szokás a legjobb ételek receptjét, akkor a WR-15 BT rádió receptje a következőképpen szólna. Legyen egyszerű, klasszikus, de mindenében hozza vissza a legjobb idők minőségét. Hozzávalók: végy minőségi fa anyagot a készülék házához. Alakítsd ki a dobozt úgy, hogy akusztikailag hangolt legyen a legjobb hangzás érdekében. A hangszóróhoz használj megnövelt mágnesű nagy teljesítményű hangszórót a gazdag mélyhangok érdekében. Ne sajnáld a legjobb minőségű hozzávalókat, mert minden, amit beleteszel az végül visszaköszön. A Bluetooth pedig a rádió fűszere, egy jól működő, egyszerűen használható - NFC érintéses párosítású - Bluetooth zenei lejátszást tesz lehetővé, akár okostelefonról is. Belekóstolva pedig a SANGEAN főztjébe, mondhatjuk, hogy ez a rádió visszarepít minket a gyerekkorba, a Nagymama legjobb fogásait felidézve, csak éppen itt a lepény helyett most igazi zene szól úgy, ahogy régen nem hallottuk!
A rádióvásárlás alapvető szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminőség stb. Mi most a legalapvetőbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevőkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettől rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külső 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendő a teleszkópos antenna, ott a külső antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhető, hogy az FM sávban egymás közelében lévő adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetően a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerű, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön előtt történne. A készülék méretét meghazudtolóan nagyot szól, a szobát betöltő hang különbözteti meg egy Sangean rádiót másoktól. Számos zenész, zenetanár, rádióamatőr, vagy csupán lelkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre, amire mi rendkívül büszkék vagyunk.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek