0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WR-2 B FM / AM digitális szintéreres fa dobozos asztali rádió (fekete)

Cikkszám: sa-hra-wr2

EAN kód: 4711317990255

raktáron

Bruttó ár: 64 990 Ft

Nettó ár: 51 173 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
FM-RDS / AM fa dobozos asztali rádió
AM és FM-RDS hullámsávok vétele
10 memória (5 FM + 5 AM),
Finom precíziós hangolás,
Állomásjelzõ LED,
FM Sztereó/mono vétel
LCD kijelzõ háttérvilágítással
Hangszín szabályzás,
Megnövelt mágnesû 3” szélessávú 7 W-os hangszóró,
Hangfalszerû kialakítás az élethû hangzáshoz,
Preciziós Bass-reflex csõ,
Pontos idõ és ébresztés
Szundi és altatás,
Külsõ és belsõ antenna vételi elõválasztás,
Mûködés 12 / 230 V-ról
Csatlakozás: 75 Ohm antenna bemenet, AUX IN, REC OUT, sztereó fülhallgató kimenet,
Tartozékok: távirányító, hálózati kábel, FM zsinór antenna
Méret: 240 x 112 x 194.4 mm,
Súly: 2568 g
A rádióvásárlás alapvetõ szempontjai - Sangean WR-2 az ideális asztali rádió
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl. funkciók, asztali-hordozható, vételi sávok, monó-sztereó vagy éppen hangzás stb. Mi most a legalapvetõbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevõkészülékünket ajánlani. Ez pedig érzékenység, sze-lektivitás és hangzás. Hitünk szerint ettõl rádió a rádió!
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. A WR-2 setében a kiemelkedõ vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külsõ 75 Ohm-os antenna csat-lakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendõ a teleszkópos antenna, ott a külsõ antennával javíthatunk a helyzeten.
A jó szelektivitásának köszönhetõen könnyen szétválaszthatóak az egymáshoz közeli rádióállomások a zsúfolt FM sávban is.
A hangzása pedig azok tiszteletét fogja leginkább kivívni, akik a finom, nem tolakodó, pontos hangokat kedvelik. Számos zenész, zenetanár vásárlónk kedvenc választása ez a készülék. Szívesen ajánljuk idõsebbeknek is, akik olyan hangtónusú rádiót szeretnének, ahol nincsenek túlsúlyozva a mélyhangok, viszont széles közép tartomány és a precíz magas hangok jellemzik a hangképet. A készülék pedig egyedi hangszín beállítási lehetõséggel is rendelkezik.
Kezdõdhet a koncert...?
A rádióvásárlás alapvetõ szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminõség stb. Mi most a legalapvetõbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevõkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettõl rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külsõ 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendõ a teleszkópos antenna, ott a külsõ antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhetõ, hogy az FM sávban egymás közelében lévõ adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetõen a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerû, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön elõtt beszélne valaki. Számos zenész, zenetanár, rádióamatõr, vagy csupán llkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek