0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Roberts S1 kábel nélküli sztereó multi-room hangszóró

Cikkszám: 000679

EAN kód: 5038301304683

nincs raktáron

Bruttó ár: 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Kábel nélküli sztereó multi-room hangszóró
Fantasztikus hangú polc hangszóró multi-room hangrendszeréhez
Bluetooth audio streaming
NFC érintéses párosítás
Spotify kompatibilis
Internet rádió kompatibilis
Sztrímelje zenéit PC/MAC/NAS-ról
Készüléki kezelőszervek
Ingyenes UNDOK Android/iOS applikáción keresztüli vezérlés
WiFi / Ethernet hálózati csatlakozás
Önálló (1 db) hangszóróként vagy multi-room hangrendszer részeként is beállítható
Sztereóként is használható 2 db S1 hangszóróval
Méret: 185 x 120 x120mm (hossz x szél x mag)
A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még...
A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

Roberts S1 kábel nélküli sztereó multiroom hangszóró
Fantasztikus hangzású hangszóró multi-room hangrendszeréhez, polc hangszóróként vagy fali konzolos elhelyezéshez. Önálló hangszóróként vagy sztereóként (2 db S1 hangszóró esetén) multi-room hangrendszer részeként is konfigurálható.
Bluetooth streaming, NFC érintéses párosítással lehetővé teszi, hogy azonnal visszahallgathasd kedvenc zenéidet okostelefonodról. Multi-room hangrendszerhez kapcsolódva lehetővé teszi a másik szobában / más készüléken lejátszott zenék visszahallgatását is. Próbáld ki és hallgasd meg, mert ez a zene és a hangzás forradalma!
Bemutatjuk a Roberts R-sorozatú multi-room hangszóróit

A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még... A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

A Roberts bemutatja az R-sorozatú multi-room kábel nélküli hangrendszert
Használhatod önálló hangszóróként vagy egy kábel nélküli multi-room hangrendszerben. Teljesen moduláris, így akármikor bővítheted a hangszórók számát igényed szerint, ami a zenehallgatási szokásaidnak leginkább megfelel. Játsszd le ugyanazt a zenét az egész házban, vagy minden szobában más szóljon, csak rajtad múlik. Sztrímeld a zenét Wi-Fi hálózaton vagy Bluetooth-on okostelefonról. Válassz a sok ezer elérhető zenei és tematikus internetrádió állomás közül, használd a Spotify* alkalmazást, vagy hallgasd a kristálytiszta digitális DAB rádiót.
Mi a helyzet a hangminőséggel? Nos, ezt inkább meg kell tapasztalni! Elképesztőn jó! A Roberts mérnökei a legjobb minőségű hangzást építették bele a hangszórókba, így mindegy milyen zenét hallgatsz mind jól fog szólni. Az R-sorozat beállítása igazán egyszerű az okos UNDOK alkalmazásnak köszönhetően, ami végigvezet lépésről lépésre a beállítások között, biztosítva, hogy a hálózati beállítás is játék legyen.
A használat pedig egyszerű, akár az UNDOK applikációval, akár a készülék kezelőszervein. Minden azért született, hogy a zenét gondmentesen közel vigye hozzád!

R-széria otthonában
A Roberts R-sorozatú hangszóróiban számtalan hallgatási lehetsőgé van. Használhatja a hangszórókat egy szobában, vagy több szobában. Különböző számokat játszhat le a különböző hangszórókon, vagy rendezze csoportba őket és töltse meg az egész házat ugyanazzal a zenével.

A kontrol az Ön kezében
Töltse le az ingyenes UNDOK applikációt iOS vagy Android telefonjára és élvezze a lehetőségek rengetegét:
Hangszórók beállítása
Számok kiválasztása és lejátszás vezérlése
Egy hangszóró vagy több komponens együttes vezérlése
Csoportosítsa hangszóróit könnyen, hogy együtt vezérelje az egy szobában lévőket
Spotify Connect zenei streaming szolgáltatás kompatibilitás*

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek