0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Roberts R1 kábel nélküli sztereó multi-room hangszóró

Cikkszám: 000682

EAN kód: 5038301304720

raktáron

Bruttó ár: 79 990 Ft

Nettó ár: 62 984 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
R1 kábel nélküli sztereó multi-room hangszóró
Az R1 a retro-inspirálta stílus és a lenyűgöző hang kombinációja.
Használhatod szóló hangszóróként multi-room hangrendszerben, vagy a testvér model R100-as sztereó párjaként, sztereó beállítással.
Beépített Internetrádió és Spofify kompatibilitás a rengteteg hallgatnivaló eléréséhez.
A Bluetooth audio kapcsolatnak köszönhetően kedvenc zenéidet azonnal okostelefonodról lejátszhatod (akár a hangszórón, akár az egész multiroom hangrendszeren)
Egy opcionális akkumulátor szett (BPR-1) megvásárlásával, hordozhatóvá is teheted a készülékedet és kedvenc számaidat magaddal viheted a házban, kertben bárhová*.
Bluetooth audio streaming okostelefonról
Spotify Connect zenei audio lejátszás*
Internet rádió*
USB port zenei fájlok egyszerű lejátszásához
Zenei streaming akár PC/Mac/NAS-ról
Kezelés a készülékről is lehetséges
Teljes vezérlés az ingyenes Android/iOS UNDOK applikációval
Wi-Fi és Ethernet csatlakozás
Bőr hordszíj
Önálló hangszóróként vagy multi-room hangrendszer részeként is beállítható
Sztereóként is használható 2 db R-szériás hangszóróval
Opcionális újratölthető akkumulátor a mobil használathoz (akár 12 óra lejátszás)
Méret: 160 x 240 x 130 mm (mag x szél x mélység)
A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még...
A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

R1 kábel nélküli sztereó multi-room hangszóró - Klasszikus, egy kis modern csavarral
Az R1 retro-inspirálta stílus és lenyűgöző hang kombinációja. Használhatod szóló hangszóróként multi-room hangrendszerben, vagy a testvér model R100-as sztereó párjaként, sztereó beállítással. Beépített Internetrádió és Spofify kompatibilitás a rengteteg hallgatnivaló eléréséhez. A Bluetooth audio kacspolatnak köszönhetően kedvenc zenéidet azonnal okostelefonodról lejátszhatod (akár a hangszórón, akár az egész multiroom hangrendszeren). Egy opcionális akkumulátor szett (BPR-1) megvásárlásával, hordozhatóvá is teheted a készülékedet és kedvenc számaidat magaddal viheted a házban, kertben bárhová*.
Bemutatjuk a Roberts R-sorozatú multi-room hangszóróit

A zenéid azt tükrözik aki vagy
Az első album, az első koncert, az első szerelem. Minden számnak története van és ez a sok történet az emlékezetünk része. Mi lenne, ha ezek a zenék, mind egy szempillantásra elérhetőek lennének, lakásodban, akár minden szobában?
A Roberts R-sorozata mind elhozza ezt, sőt még... A legjobb britt dizájn és felhasznált audio csúcstechnológia valami egészen különlegeset hozott létre. Valamit, ami egyszerű, erős és gyönyörű. Valamit, ami minden zenédet visszahozza oda ahová tartoznak. Hozzád!

A Roberts bemutatja az R-sorozatú multi-room kábel nélküli hangrendszert
Használhatod önálló hangszóróként vagy egy kábel nélküli multi-room hangrendszerben. Teljesen moduláris, így akármikor bővítheted a hangszórók számát igényed szerint, ami a zenehallgatási szokásaidnak leginkább megfelel. Játsszd le ugyanazt a zenét az egész házban, vagy minden szobában más szóljon, csak rajtad múlik. Sztrímeld a zenét Wi-Fi hálózaton vagy Bluetooth-on okostelefonról. Válassz a sok ezer elérhető zenei és tematikus internetrádió állomás közül, használd a Spotify* alkalmazást, vagy hallgasd a kristálytiszta digitális DAB rádiót.
Mi a helyzet a hangminőséggel? Nos, ezt inkább meg kell tapasztalni! Elképesztőn jó! A Roberts mérnökei a legjobb minőségű hangzást építették bele a hangszórókba, így mindegy milyen zenét hallgatsz mind jól fog szólni. Az R-sorozat beállítása igazán egyszerű az okos UNDOK alkalmazásnak köszönhetően, ami végigvezet lépésről lépésre a beállítások között, biztosítva, hogy a hálózati beállítás is játék legyen.
A használat pedig egyszerű, akár az UNDOK applikációval, akár a készülék kezelőszervein. Minden azért született, hogy a zenét gondmentesen közel vigye hozzád!

R-széria otthonában
A Roberts R-sorozatú hangszóróiban számtalan hallgatási lehetsőgé van. Használhatja a hangszórókat egy szobában, vagy több szobában. Különböző számokat játszhat le a különböző hangszórókon, vagy rendezze csoportba őket és töltse meg az egész házat ugyanazzal a zenével.

Kontrol az Ön kezében
Töltse le az ingyenes UNDOK applikációt iOS vagy Android telefonjára és élvezze a lehetőségek rengetegét:
Hangszórók beállítása
Számok kiválasztása és lejátszás vezérlése
Egy hangszóró vagy több komponens együttes vezérlése
Csoportosítsa hangszóróit könnyen, hogy együtt vezérelje az egy szobában lévőket
Spotify Connect zenei streaming szolgáltatás kompatibilitás*

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek