0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WR-7 Genuine Mini Bluetooth FM rádió (cseresznye)

Cikkszám: 001087

EAN kód: 4711317995076

raktáron

Bruttó ár: 39 990 Ft

Nettó ár: 31 488 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
mini FM asztali rádió (87.5-108 MHz)
Bluetooth hangszóró
Hullámsáv, hangolás, töltés LED visszajelzés
Akusztikusan hangolt fa készülékház a minőségi és erőteljes hangzás érdekében
Alacsony torzítás és kristálytiszta hangzás
40 mm-es széles sávú, alacsony torzítású aktív hangszóró
Hátsó passzív mélysugárzó
Duál üzemmódú erősítő a rádióhoz (Class AB) és a Bluetooth lejátszáshoz (Class D)
Csatlakozások: Aux in vonalszintű bemenet, külső FM zsinórantenna, Micro USB (töltés)
Akár 36 óra lejátszás (teljesen feltöltött akkumulátorok esetén)
Tápellátás: micro USB 5 V / 1 A vagy beépített akkumulátor (18650 Li-Ion 3.6V / 2600 mAh)
Tartozék: micro USB töltőkábel, FM zsinórantenna,
Méret: 116 x 73.5 x 65 mm
Súly: 385 g
Egy apró bluetooth rádió óriási szívvel - Sangean WR-7 Genuine Mini
Ne becsülje alá mérete miatt, mert felülmúlja várakozásait! A kis FM rádió hangzása kellemes meglepetést okoz mert akusztikusan hangolt fa készülékháza nem várt basszussal örvendezteti meg. Klasszikus kinézete ellenére, a WR-7 "Genuine Mini" számos modern tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. Bluetooth audio lejátszás. A teljesen feltöltött akkumumulátorral akár 36 óra lejátszásra képes.

A SANGEAN-ról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több mint 45 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!
A rádióvásárlás alapvető szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminőség stb. Mi most a legalapvetőbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevőkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettől rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külső 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendő a teleszkópos antenna, ott a külső antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhető, hogy az FM sávban egymás közelében lévő adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetően a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerű, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön előtt történne. A készülék méretét meghazudtolóan nagyot szól, a szobát betöltő hang különbözteti meg egy Sangean rádiót másoktól. Számos zenész, zenetanár, rádióamatőr, vagy csupán lelkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre, amire mi rendkívül büszkék vagyunk.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek