0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean BTS-102 BLUPAD hordozható sztereó bluetooth hangszóró bõrtokkal

Cikkszám: 000861

EAN kód: 4711317993386

nincs raktáron

Bruttó ár: 54 990 Ft

Nettó ár: 43 299 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 500 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 500 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
BTS-102 hordozható sztereó bluetooth hangszóró bõrtokkal
Beépített Bluetooth kábelnélküli audio lejátszás
Egyérintéses párosítás okostelefonnal NFC technológiával
Telefon kihangosítás
DBB (Dynamic Bass Boost) mélyhangkiemelés
DDC (Dynamic Distortion Compression) dinamikus torízítás csökkentés a torzításmentes hang érdekében
Supports aptX® dekódolás a Hi-Fi zenei élményért és alacsony késleltetésért
Kiemelkedõ sztereó hangzás
Erõsítõ: 2x3W / 40 mm hangszórók / 4 Ohm + Passive 157*40mm
A2DP, AVRCP profil támogatás
Aux-in vonaszintû bemenet külsõ eszköz csatlakoztatására
Beépített újratölthetõ Lithium-ion battery (18650 Li-ion 7.4 V / 2200 mA)
Billentyûzár
USB 5V / 1A kimenet mobiltelefon töltésére
Csatlakoások: DC In, Aux-in, USB-A type (DC-OUT),
Tartozékok: igazi bõr tok, Aux-in kábel, hálózati töltõ
Méret: 220 x 114 x 27,5 mm
Súly: kb. 736 g (beépített akkumulátorral)
Hallgasd kedvenc zenéidet kitûnõ minõségben akár okostelefonodról kihangosítva!
A Sangean BTS-102 BLUPAD hordozható sztereó Bluetooth hangszóró egy majdhogynem elengedhetetlen tartozék a szabadtéri szezonban. NFC egyérintéses párosítás okostelefonnal, nagy kapacitású akkumulátor és torzításmentes hangzás biztosítja a magas minõségû bluetooth használatot. Egyfelõl tökéletes méretû bluetooth hangszóró egy kisebb utazáshoz, piknikhez, asztali használathoz, másfelõl a beépített nagykapacitású újratölthetõ akkumulátornak köszönhetõen hosszú ideig használható egyéb tápellátás nélkül, sõt USB kimentén keresztül okostelefon töltésére is használhatja. Ún. NFC automatikus érintéses párosítással rendelkezik másik NFC-Bluetooth eszközzel, így nem kell még az okotelefon párosításával sem bajlódnia, csak érintse hozzá.
A kis hangszóró pedig méretét meghazudtolóan és torzításmentesen nagyot szól sztereóban. A készülék a dinamikus torzítás csökkentést (DDC) és az aptX® hifi zenei dekódolást is támogatja.
A minõségi rádióiról közismert gyártó a Bluetooth hangszóró kategóriában is kimagaslót alkotott. Legyen Önnel a kis trendi eszköz bárhol és bármikor, szinte köztelezõ tartozéka a következõ szabadtéri-utazós szezonnak.
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretû rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetõvé teszi az egész világot számunkra.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelõtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevébõl tevõdik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetõen a termékek minõségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minõség tekintetében az ellenõrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitûnõ hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükrõl.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül õ készítette a világvevõ rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyû anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legnagyobb mûszaki kereskedelmi cégek választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevõkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevõ rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidõ rádiók, konyhai rádiók, ébresztõs rádiók, felvevõk, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérõ Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy mûszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatõrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek