0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Rólunk

Társaságunk több, mint 20 éve foglalkozik szórakoztató elektronikai, számítástechnikai, háztartási elektronikai termékek importjával, disztribúciójával, nagykereskedelmével és exportjával. Magyarországi importőrként és disztribútorként látjuk el számos márka nemzetközi képviseletét, pl. a Lenco audio-vizuális termékek, Easypix digitális video kamerák, fényképezőgépek, a Sangean prémium rádiók, a Supertech audio-video termékek, Telefunken digitális képkeretek és egyéb audio termékek, Trebs konyhai és kisháztartási gépek, Montiss tisztító és takarítógépek, PowerPlus környezetbarát öko termékek, Techlight LED izzók és LED világítás, a Trekstor usb-hdd, Typhoon multimédiás termékek, Kanguru plédek és takarók, Lavatelli tároló és rendező dobozok és továbbá számos projektet kivitelezünk közvetlenül a Távol-Keletről vevőink konkrét igénye alapján.

Választékunkban közel 1000 különböző műszaki termék áll rendelkezésre a szórakoztató elektronikától, a számítástechnikán át a háztartási elektronikáig. Cégünk budapesti központi irodával, raktárbázissal, budapesti központi szervizzel egyaránt rendelkezik.

Értékesítési csatornáink felölelik a kiskereskedelmi áruházláncok, a webáruházak, vásárlói közösségek, a B2B partnerek és állami tenderekben való beszállítást egyaránt.

2014-től saját webáruházat nyitottunk a Vásárlók jobb, gyorsabb és közvetlen kiszolgálása érdekében, ahol végfelhasználók és viszonteladók egyaránt vásárolni tudnak. A termékek, készletek és árak online frissítéssel jelennek meg, így Ön mindig láthatja, hogy melyik termék elérhető raktárról.

Hisszük, hogy online fejlesztéseinkkel és vásárlóbarát üzletpolitikánkkal Ön is elégedett lesz. Kérjük tegyen egy próbát és vásároljon nálunk!

Üdvözlettel:

Az Optitech.hu csapata