0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFR-70 Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player

Cikkszám: 000379

EAN kód: 4711317994024

raktáron

Bruttó ár: 99 990 Ft

Nettó ár: 78 732 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
WFR-70 Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player
Spotify Connect kompatibilitás - UNDOK és iSangean app távvezérléssel
Nagyfelbontású 2.4" színes TFT LCD kijelzõ
Internet radio (akár 15,000 állomás) / DAB+ / FM-RDS hullámsávok
15 rádiómemória (5 iRadio, 5 DAB and 5 FM)
Szolgáltatási infomációk kijelzése
OSD menü kezelés
USB bemenet: MP3 visszajátszás
MP3, AAC + és WMA lejátszás
Network music player - hálózati media lejátszó a PC-n/Hálózaton tárolt zenék lejátszása
Keresés ország / mûfaj / kedvenc állomások szerint
Plug and Play
UPnP / DMR music streaming (DLNA 1.5 compliant)
Audio EQ: Lineáris / Jazz / Rock / Film / Klasszikus / Pop / Hírek / My EQ (felhasználói mély és magas hangszín beállítás)
Pontos idõ automatikus frissítése hálózatból / DAB-ról / FM RDS-CT-rõl
2 ébresztés DAB / FM / Internet radio vagy csengetésre
Altatás / Szundi
5G / 2.4 GHz Wi-Fi router támogatás
Beépített Wi-Fi Dual-band 5G / 2.4GHz antenna
Ethernet port kábeles csatlakozáshoz
Right-channel speaker out opcionális hangszóró számára (Sangean SP-40 "slave" hangszóró a prémium sztereó hangzásért)
Csatlakozások: DC in, Aux-in (vonalszintû bemenet), R-ch. speaker out (opcioális 2. hangszóró csatlakoztatására: Sangean SP-40), Subwoofer out, Stereo, Line-out, fülhallgató, USB-A csatlakozás lejátszásra és frissítésre
Méret: 128 x 211 x 206 mm.
* A képen szereplõ 2. hangszóró nem tartozék, opcionálisan megvásárolható Sangean SP-40 típuszámon.
Sangean WFR-70 (SmartLink 1) internetrádió, multiroom funkcióval és Spotify online zenehallgatással
Sangean WFR-70-es típusra keresztelt fadobozos asztali készülék nem csak Internet rádió, hanem DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player is egyben. A nagyközönség a 2015. szeptemberben Berlinben megrendezett IFA nemzetközi elektronikai szakvásáron tekinthette meg elõször a készüléket.

Multiroom audio lejátszás
A WFR-70 a Sangean Smartlink multiroom sorozatának része. A sorozat multi-room funkciója lehetõvé teszi ugyanazt a zenét szimultán lejátszani más Sangean Smartlink készüléken az otthoni hálózaton, akár Spotify streaminget, internet rádiót vagy más zenei forrást. Ebben az otthoni hálózatban a multi-room kompatibilis készülékek önállóan vagy csoportba rendezve is kezelhetõek. Mindegyik csoportban az egyik készülék lesz a master (lejátszó) és a többi a kliens (hallgató).

Spotify
A Spotify zenei streaming alkalmazás segítségével egy új zenei világ nyílik meg Ön elõtt. Zenék milliói válnak hallgathatóvá internetrádió kapcsolat által az Ön rádiókészülékén is. A SPOTIFY CONNECT lejátszáshoz ún. SPOTIFY PPEMIUM verzió szükséges, ami elõfizetéshez kötött. Ennek részletei itt találhatóak: https://www.spotify.com/hu/
Próbálja ki és kedvenc zenéi mindig Önnel lesznek!
Mi az a Sangean Multi-room hangzás?
A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve. A SmartLink multiroom sorozat egy továbbfejleszthetõ rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban. A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékrõl kábel nélküli üzemmódban. A Sangean SmartLink multiroom rendszere lehetõvé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.

Multi-room Audio
Ön irányítja a lejátszást minden szobában bármelyik Smartlink készülékrõl. Választhatja egy dal lejátszását egy helyiségben vagy akár az összes helyiségben. Különbözõ zenéket is választhat, így minden szobában más zene szólhat egyszerre, ha úgy kívánja. Az ingyenes UNDOK applikáció használatával okostelefonjáról, tabletjérõl is streamelhet zenét.

Rugalmas csatlakoztathatóság
A Smartlink rendszer egy kábelnélkülli audio hangrendszer, 2 sávos WiFi csatlakoztathatósággal 2.4 Ghz vagy 5 GHz-en a jobb jel érdekében. Bluetooth és Internet rádió lejátszás is lehetséges a Sangean készülékeivel. Egyes készülékek* SD kártyaolvasóval, USB-vel, CD játszóval, optikai SPDIF csatlakozással, vonalszintû bemenettel vagy 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozással is felszereltek. Több Smartlink készülék is csatakoztatható egyszerre akár WiFi akár RJ-45 LAN kábeles üzemmmódban. Amint hazaér, a Smartlink készülékek szinkronizálnak az Ön készülékével és folytathatja a zenehallgatást ott ahol abbahagyta.* Minden készüléknek egy WiFi hálózathoz kell csatlakoznia és nagysebességû internet elérés szükséges.

Prémium hangminõség
A Smartlink rendszer figyelemreméltó és kristálytiszta hangminõséget hoz otthonába. Szakértõink a legjobb hangzást hozták ki minden készülékbõl a Sangean 40 éves gyártói tapasztalata alapján. Nagyteljesítmûnyû erõsítõje nagy hangzást és prémium hangminõséget hoz környezetébe. Az aptX dokódolás az igazi Hi-Fi zenei élményért, az alacsony késleltetetés és az AAC Bluetooth formátum támogatás, mind a szélekörûen használható formátumok és a kiemelkedõ hangminõség érdekében kerültek beépítésre.

Csodálatos Audio hangzás
A tökéletes sztereó hangzás érdekében használhatja a Smartlink hangszórókat egyenként (sztereóként) vagy párba kötve sztereó pár hangzással. Egyes Smartlink készülékek sztereó 2 csatornás (D-osztályú) digitális erõsítõvel és beépített mélynyomóval vannak ellátva a nagyobb hatásfok, kis torzítás és széles dinamikai tartomány érdekében.

Fedezze fel a zenéit
A Smartlink hangrendszerrel bármelyik helyiségben, kábelmentesen hallgathatja kedvenc zenéit gazdag és dinamikus hangzással. Bárhol tárolhatja zenéket, de akár az internet rádió vagy az egyre népszerûbb audio streaming szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint pl. Spotify (Spotify Premium) amit bárhol hallgathat remek hangminõségben.

Spotify Connect
A Smartlink készülékek kompatibilisek Spotify szolgáltatással, így a Spotify Premium elõfizetéssel akár a készülékrõl, akár az appikációból élvezheti a határtalan zenét kitûnõ hangminõségben.

Egyszerû beállítás
Csatlakoztassa Smartlink készülékét és máris perceken belül hallgathatja kedvenc zenéit. A telepítés gyors és egyszerû a meglévõ WiFi hálózathoz vagy Bluetooth-on az UNDOK applikációval. A zenéket a Smartlink hangszórókra sugározhatja vagy az UNDOK applikációval állíthatja be, hogy hol, mi szóljon.

Sokoldalú UNDOK Audio App
Egyszerûen vezérelheti minden Smartlink készülékét okostelefonjáról vagy táblagépérõl a teljes funkciós UNDOK applikációval. Az UNDOK applikáció elérhetõ Android és IOS készülékekre is. Segítségével saját lejátszási listákat hozhat létre, szabályozhatja a hangszórók hangerejét, vagy zenét küldhet további Smartlink készülékekre a lakásban. Az UNDOK applikáció kezelõfelületén egyben találja meg az összes zenei forrását, elérhetõségét pl.: internetrádiót is. Az applikáció ingyenes és minden eszközön használható, így számítógépen, okostelefonon, tableten, vagy online zenei fájlok között böngészve. Több készüléket is képes egyszerre vezérelni, akár különbözõ helyiségekben. Töltse le az alábbi QR kódok segítségével, Apple-re az iTunes boltból vagy Android-ra Google Play áruházból és használja ingyen!

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek