0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean WFR-70 Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player

Cikkszám: 000379

EAN kód: 4711317994024

raktáron

Bruttó ár: 99 990 Ft

Nettó ár: 78 732 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 1 900 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Internet Rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player
Spotify Connect kompatibilitás - UNDOK és iSangean app távvezérléssel
Nagyfelbontású 2.4" színes TFT LCD kijelző
Internet radio (akár 15,000 állomás) / DAB+ / FM-RDS hullámsávok
15 rádiómemória (5 iRadio, 5 DAB and 5 FM)
Szolgáltatási infomációk kijelzése
OSD menü kezelés
USB bemenet: MP3 visszajátszás
MP3, AAC + és WMA lejátszás
Network music player - hálózati media lejátszó a PC-n/Hálózaton tárolt zenék lejátszása
Keresés ország / műfaj / kedvenc állomások szerint
Plug and Play
UPnP / DMR music streaming (DLNA 1.5 compliant)
Audio EQ: Lineáris / Jazz / Rock / Film / Klasszikus / Pop / Hírek / My EQ (felhasználói mély és magas hangszín beállítás)
Pontos idő automatikus frissítése hálózatból / DAB-ról / FM RDS-CT-ről
2 ébresztés DAB / FM / Internet radio vagy csengetésre
Altatás / Szundi
5G / 2.4 GHz Wi-Fi router támogatás
Beépített Wi-Fi Dual-band 5G / 2.4GHz antenna
Ethernet port kábeles csatlakozáshoz
Right-channel speaker out opcionális hangszóró számára (Sangean SP-40 "slave" hangszóró a prémium sztereó hangzásért)
Csatlakozások: DC in, Aux-in (vonalszintű bemenet), R-ch. speaker out (opcioális 2. hangszóró csatlakoztatására: Sangean SP-40), Subwoofer out, Stereo, Line-out, fülhallgató, USB-A csatlakozás lejátszásra és frissítésre
Méret: 128 x 211 x 206 mm.
* A képen szereplő 2. hangszóró nem tartozék, opcionálisan megvásárolható Sangean SP-40 típuszámon.
Asztali internetrádió, multiroom funkcióval és Spotify online zenehallgatással
A Sangean WFR-70-es egy igazi prémium kategóriás fadobozos asztali rádiókészülék ami egyszerre nyújtja a rádiózás minden jelenleg elérhető platformját: internet rádió, DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player is egyben.

Multiroom audio lejátszás
A WFR-70 a Sangean Smartlink multiroom sorozatának része. A sorozat multi-room funkciója lehetővé teszi ugyanazt a zenét szimultán lejátszani más Sangean Smartlink készüléken az otthoni hálózaton, akár Spotify streaminget, internet rádiót vagy más zenei forrást. Ebben az otthoni hálózatban a multi-room kompatibilis készülékek önállóan vagy csoportba rendezve is kezelhetőek. Mindegyik csoportban az egyik készülék lesz a master (lejátszó) és a többi a kliens (hallgató).

Spotify
A Spotify zenei streaming alkalmazás segítségével egy új zenei világ nyílik meg Ön előtt. Zenék milliói válnak hallgathatóvá internetrádió kapcsolat által az Ön rádiókészülékén is. A SPOTIFY CONNECT lejátszáshoz ún. SPOTIFY PPEMIUM verzió szükséges, ami előfizetéshez kötött. Ennek részletei itt találhatóak: https://www.spotify.com/hu/
Próbálja ki és kedvenc zenéi mindig Önnel lesznek!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Mi az az internet rádió?
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Sangean internetrádió (hibrid) készülékeinkkel úgy is tudunk egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy készülékeink igaz „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki élethű hangjukkal, technikai tudásukkal és egyszerű kezelhetőségükkel.

A Sangean márkáról
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Mi az a Sangean multi-room hangzás?
A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio hangrendszer, amiben a zenét továbbsugározzuk egy rádió készülékről az egész lakásban a WiFi hálózaton keresztül. A Sangean SmartLink multiroom rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is az UNDOK applikáció segítségével. Ön irányítja a lejátszást minden szobában bármelyik Smartlink készülékről. Választhatja egy dal lejátszását egy helyiségben vagy akár az összes helyiségben. *Minden készüléknek egy WiFi hálózathoz kell csatlakoznia és nagysebességű internet elérés szükséges.

Prémium hangminőség
A Smartlink rendszer figyelemreméltó és kristálytiszta hangminőséget hoz otthonába. Szakértőink a legjobb hangzást hozták ki minden készülékből a Sangean több, mint 40 éves gyártói tapasztalata alapján. Nagyteljesítműnyű erősítője nagy hangzást és prémium hangminőséget hoz környezetébe. Az aptX dokódolás az igazi Hi-Fi zenei élményért, az alacsony késleltetetés és az AAC Bluetooth formátum támogatás, mind a szélekörűen használható formátumok és a kiemelkedő hangminőség érdekében kerültek beépítésre.

Prémium audio hangzás
A tökéletes sztereó hangzás érdekében használhatja a Smartlink hangszórókat egyenként (sztereóként) vagy párba kötve sztereó pár hangzással. Egyes Smartlink készülékek sztereó 2 csatornás (D-osztályú) digitális erősítővel és beépített mélynyomóval vannak ellátva a nagyobb hatásfok, kis torzítás és széles dinamikai tartomány érdekében.

Fedezze fel a zenéit
A Smartlink hangrendszerrel bármelyik helyiségben, kábelmentesen hallgathatja kedvenc zenéit gazdag és dinamikus hangzással. Bárhol tárolhatja zenéket, de akár az internet rádió vagy az egyre népszerűbb audio streaming szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint pl. Spotify (Spotify Premium előfizetés szükséges) amit bárhol hallgathat jó hangminőségben.

UNDOK App
Egyszerűen vezérelheti minden Smartlink készülékét okostelefonjáról vagy táblagépéről a teljes funkciós UNDOK applikációval. Az UNDOK applikáció elérhető Android és IOS készülékekre is. Segítségével saját lejátszási listákat hozhat létre, szabályozhatja a hangszórók hangerejét, vagy zenét küldhet további Smartlink készülékekre a lakásban. Az UNDOK applikáció kezelőfelületén egyben találja meg az összes zenei forrását, elérhetőségét pl.: internetrádiót is. Az applikáció ingyenes és minden eszközön használható, így számítógépen, okostelefonon, tableten, vagy online zenei fájlok között böngészve.

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek