0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean SB-100 (REVERY R8) Hangprojektor / Internet Rádió / FM / DAB rádió

Cikkszám: 001393

EAN kód: 4711317994093

raktáron

Bruttó ár: 239 990 Ft

Nettó ár: 188 968 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 3 000 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 2 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : 2 munkanap
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
Hangprojektor / internet Rádió / FM / DAB rádió
Bluetooth audio lejátszás okostelefonról
Spotify Connect kompatibilitás (Spotify Premium-mal)
Audio zenei streaming PC-ről, Mac-ről vagy NAS-ról
Színes kijelző
Készüléki kezelőszervek
Ingyenes UNDOK Android/iOS applikáción keresztüli vezérlés
WiFi (beépített WiFi antenna) / Ethernet hálózati csatlakozás (RJ-45)
Önálló hangszóróként vagy multi-room hangrendszer részeként is beállítható
Hangszórók: 2 x középmagas hangszóró+ 2 x mélynyomó
Csatlakozások: AUX-in, Line-in, F-antenna csatlakozó, RJ-45 jack, Optikai 2x, Coaxális 1x csatlakozó
Tartozék: távirányító, L-típusú fali konzol
Méret: 115 x 900 x 165 mm
Súly: kb. 6.3 / 7.2 kg.
A Sangean SB-100 hangprojektor beépített mélynyomóval, Internet / DAB / FM rádió / Bluetooth
Az SB-100 (alias Revery R8) az audio hangzást más szintre emeli, amit eddig egy hangprojektortól megszokhatott. Igazi Hi-Fi hangzás lakozik benne, beépített erősítővel akár zenére, rádióra, TV-re, vagy játékra kívánja használni. Akusztikusan hangolt fa dobozos háza a beépített mélynyomóval hihetetlenül erőteljes és precíz hangzással varázsolja el. Bluettoth kapcsolatnak köszönhetően kedvenc zenéidet közvetlenül okostelefonról is sztrímelheti. Beépített internet rádió, FM / DAB rádió és Spotify zenei streaming teszi igazi szórakoztató központtá készülékét. Próbálja ki és hallgassa meg, mert ez a zene és a hangzás forradalma!
Miért a rádió?
A jó öreg rádió… A rádió minden egyéb információs csatorna ellenére fontos része életünknek. A rádió jelen van otthonunkban, elkísér minket útjainkon, lakásban vagy a kertben, irodában, vagy a kocsiban. Kis zseb méretű rádiók ideálisak sétára vagy sportolásra is. Legyen az zene, kulturális esemény, politika a rádió még mindig és egyre inkább elérhetővé teszi az egész világot számunkra.

Mi az az internet rádió?
Napjainkban több tízezer rádióállomás fogható az interneten. Azok is, amiket más hullámsávban is megtalálhatnánk, de lakóhelyünk miatt nincs vételi lehetőségünk és azok is, amelyek csak az interneten elérhetőek. Zene, hírek, és egyéb tematikus csatornák hozzák közelünkbe a világ bármely nyelvét vagy országát, legyen az brazil szamba rádió vagy éppen svájci klasszikus zenei adó. Az internet rádió népszerűsége gyorsan növekszik, hiszen a rádiózáshoz nem kell PC. Sangean internetrádió (hibrid) készülékeinkkel úgy is tudunk egy internetrádió állomást hallgatni, hogy azt nem is kell tudnunk, hogy az éppen az internetről vagy FM vagy DAB sávból szól. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy készülékeink igaz „rádiószerű rádiózást” biztosítanak. A Sangean készülékei mindenhol elismerést vívnak ki élethű hangjukkal, technikai tudásukkal és egyszerű kezelhetőségükkel.

Ki az a Sangean?
A rádiózás világa, nagyjából így lehetne összefoglalni a SANGEAN (ejtsd fonetikusan szandzsín) cég alapításának ötletét. Ez a filozófia hívta életre 40 évvel ezelőtt a SANGEAN céget, ami egyébként egy mozaikszó, a két alapító fivér San és Gean nevéből tevődik össze. 1974-ben rádiók gyártására és fejlesztésére hozták létre a cégüket. Köszönhetően a termékek minőségének hírnevük hamar átlépte a határokat. Köztudottá vált, hogy a minőség tekintetében az ellenőrzés még a legapróbb részletekre is kiterjed és hála ennek, a Sangean rádiói közismerten híresek lettek igényes kidolgozásukról, kitűnő hangjukról, szelektivitásukról és vételi érzékenységükről.

A Sangean múltja és jelene
Olyan cégek választották beszállítójuknak, vagy rádió gyártójuknak a SANGEAN-t, mint pl. SIEMENS akinek 10 éven keresztül ő készítette a világvevő rádióit, de folytathatnánk tovább a teljesség igénye nélkül JVC, RADIO SHACK, GRUNDIG, BRAUN, PANASONIC, ROBERTS és még sokan mások, amire a SANGEAN rendkívül büszke. A taiwani székhelyű anyacégnek leányvállalatai vannak Európában, Amerikában és Ázsiában. Az értékesítés ma már disztribútori hálózaton keresztül történik, de a termékek megtalálhatóak a legjobb műszaki áruházak választékában is.

A Sangean termék választéka
A „SANGEAN, A RÁDIÓZÁS VILÁGA” mottó jegyében a választék lefedi a legkisebb zsebrádiótól kezdve a legmodernebb „high-tech” viágvevőkig a rádiókészülékek széles spektrumát. Részletesen a termékpalettán megtalálhatóak digitális és analóg világvevő rádiók, AM/FM zsebrádiók, nosztalgia rádiók, munka és szabadidő rádiók, konyhai rádiók, ébresztős rádiók, felvevők, DAB és internet rádió készülékek egyaránt.

Legjobb referenciáink: az elégedett és visszatérő Vásárló
Számos hazai és külföldi teszt, újságcikk öregbíti a Sangean hírnevét mind a mellett, hogy műszaki emberek, egyetemi tanárok, rádiósok, dx-erek, rádióamatőrök stb. választják kedvenc készüléküknek valamelyik Sangean rádiót. A Sangean erre rendkívül büszke, és azon igyekszik, hogy vásárlóorientált üzletpolitikájával csak tovább fokozza Vásárlóinak elégedettségét. Tegyen Ön is egy próbát és ismerje meg az igényes rádiózás világát!

Kapcsolódó termékek

    Legutóbb nézettek