0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Hírek

Sangean SmartLink - Wireless Audio Multiroom hangrendszer

2016. 01. 31.

A Sangean "Smartlink" sorozata egy teljesen kábel nélküli audio "multiroom" hangrendszer ami az Ön életéhez lett készítve.
A SmartLink sorozat egy továbbfejleszthető rendszer amiben a zenét továbbsugározzuk az egész házban, lakásban.
A lakásban sétálva képes továbbítani a zenéket minden szobába egy készülékről kábel nélküli üzemmódban.
A Sangean SmartLink rendszere lehetővé teszi több készülék egymáshoz kapcsolását vagy egyedi csatlakozásokat is.
 

teljes hír »

Sangean IFA 2015 újdonágok

2015. 09. 23.

A Sangean rádiógyártó immár tradícionálisan a 2015-ös IFA kiállításra időzítve mutatja be legújabb választékát. Az 2016-os év újdonságai között szerepeltek többek között internet rádió készülékek, multiroom hangrendszerek, ébresztős rádiók és még sok más. Ezek közül szeretnénk néhányat előzetesen bemutatni.

teljes hír »

Sangean WFR-70 Internet rádió / DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player - újdonság

2015. 08. 27.

2015 ősztől új internet rádió készülékkel jelentkezik a taiwani high-end rádiógyártó Sangean. Sangean WFR-70-es típusra keresztelt fadobozos asztali készülék nem csak Internet rádió, hanem DAB+ / FM-RDS / USB / Network Music Player  is egyben. A nagyközönség a 2015. szeptemberben Berlinben megrendezendő IFA nemzetközi elektronikai szakvásáron tekintheti meg először a készüléket.

teljes hír »

Sangean DPR-77 DAB+ / FM-RDS digitális sztereó táskarádió teszt (Stiftung Warentest

2015. 08. 21.

Jó minősítést ért el nemrégiben a Sangean DPR-77 hordozható táskarádiója a német nagymúltú és véleményformáló Stiftung Warentest oldalon (test.de). (Csupán emlékeztetőül németföldön az 1-10 között az 1 számít a legjobb eredménynek.)

teljes hír »

SANGEAN WFR-29 C Internet / DAB+ / FM hordozható rádió teszt (Stiftung Warentest

2015. 08. 21.

Jól szerepelt a nagymúltú és véleményformáló német Stiftung Warentest (test.de) tesztjében internetrádió kategóriában a Sangean WFR-29 készüléke. Ami hordozható készülékként ritkaság, hiszen egyszerre Internet rádió / DAB+ / FM vevőkészülék / USB / WLAN media player. (Csupán emlékeztetőül németföldön teszteléskor 1-10 között az 1 számít a legjobb eredménynek.)

teljes hír »

1 2