0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow

Keresés:

Sangean EPOCH 360 BROWN (DDR-36 BT) DAB+ / FM-RDS / Bluetooth asztali rádió

Cikkszám: 001100

EAN kód: 4711317993270

nincs raktáron

Bruttó ár: 89 990 Ft

Nettó ár: 70 858 Ft

+-db

Szállítási költség egy termék esetén : 2 700 Ft
Szállítási költség további termékek esetén : 1 000 Ft
Szállítás díjmentes Br. 50.000.- FT felett
Szállítási idő : érdeklődjön
Termék visszavétel
Legyen a törzsvásárlónk
DAB+ / FM-RDS / Bluetooth asztali rádió
20 állomásmemória (10 DAB+, 10 FM)
Bluetooth kábel nélküli audio lejátszás
Szolgáltatási információk kijelzése
Manuális / automata állomáskeresés
Menü-rendszeres kezelés
LCD kijelző, szabályozható fényerővel
Audio hangszín beállítások: Normal, jazz, rock, classic, pop, hírek
Magas- és mélyhangszín szabályzás
Pontos idő vétele: DAB és FM RDS-CT-ből
2 ébresztés: rádióra vagy csengetésre (szabályozható hangerővel)
Altatás
Szendergés
Sztereó hangzás
USB kimenet (5V / 1A Max.) mobiltelefon töltésre
Csatlakozások: DC In, Aux-in, Line-out, fejhallgató, USB-B s/W frissítésre
Tartozék: távirányító, hálózati adapter (AC 12V / 1.5A)
Méret: 276 x 92.5 x 219.3 mm
Súly: 5,7 kg
Csúcsminőségű bluetooth asztali rádió minden enteriőrhöz - Sangean EPOCH 360 (DDR-36 BT)
A Sangean Epoch 360 egy csúcsminőségű DAB+ / FM / Bluetooth rádió. FM rádióként remek érzékenységének köszönhetően gond nélkül hallgathatja kedvenc állomásait. Az sem gond, ha nincs még elérhető DAB+ sugárzás az Ön hallgató helyén, mert a készülék már fel van készítve a DAB+ vételre, ha a későbbiek folyamán a digitális átállás megtörténik. Az Epoch 360 alias DDR-36 BT bluetooth audio lejátszásra is képes okostelefonjáról vagy tabletjéről, így kedvenc zenéit bármikor meghallgathatja. A készülék egyszersmind egy igazi otthoni készülék, amit akár nappaliban, hálószobában, konyhában, vagy dolgozószobában is használhat. Több színben elérhető, így színvilága igazítható minden bútorzathoz, legyen az klasszikus vagy modern enteriőr.

A SANGEAN rádió gyártóról
A SANGEAN a rádiók egyik legelhivatottabb gyártója az egész világon. Több, mint 40 éve folyamatosan és kizárólag rádiókészülékeket gyárt. A minőségi elvárások a legmagasabb igényeket is kielégítik. Tegyen Ön is egy próbát és tapasztalja meg az igényes rádiózás világát!
A rádióvásárlás alapvető szempontjai
Számtalan szempont létezik egy rádió vásárlásánál, amit figyelembe lehet venni, mint pl: funkciók, asztali vagy hordozható, vételi sávok, monó-sztereó hangzás vagy éppen hangminőség stb. Mi most a legalapvetőbb, de számunkra talán legfontosabb szempontok alapján szeretnénk vevőkészülékünket ajánlani. Ezek pedig az érzékenység, a szelektivitás és a hangzás. Hitünk szerint ettől rádió a rádió!

Miért fontos az érzékenység?
Érzékenység alatt azt értjük, amikor hétköznapi értelemben egy rádió jól befogja a hallgatni kívánt adókat. Azt érezzük, hogy a hangolás könnyen rátalál az adóra és az sercegés, recsegés nélkül jól szól. Egyes modellek esetében a vételi érzékenységet még az is segítheti, hogy külső 75 Ohm-os antenna csatlakoztatható hozzá, így ahol nem lenne elegendő a teleszkópos antenna, ott a külső antennával javíthatunk a helyzeten.

Szelektivitás
Sokszor érzékelhető, hogy az FM sávban egymás közelében lévő adók összehangzanak. Néha elnyomják egymást, hol ezt halljuk, hol azt. A jó szelektivitásának köszönhetően a rádióállomások könnyen szétválaszthatóak.

A hangzás
Egy jól megtervezett rádiókészülék hangzása életszerű, finom, nem tolakodó, pontos, így amikor egy beszédhang vagy taps hangzik el, az olyan, mintha Ön előtt beszélne valaki. Számos zenész, zenetanár, rádióamatőr, vagy csupán lelkes rádióhallgató választja készülékeinket nagy megelégedésükre.

Bluetooth lejátszás
Az Blueooth kompatibiltiás egyre fontosabb szempont lehet azoknak, akik okostelefonról vagy tabletről szeretnék kedvenc zenéiket lejátszani a rádió hangszóróin. Ez ma már egy gyors Bluetooth párosítással lehetséges a rádiókészülék és a telefon között. Hallgassa kedvenc zenéit jó minőségben kihangosítva az igazi zenei élmény érdekében.

Kapcsolódó termékek

Legutóbb nézettek